Q/A part 3

Monday, April 27, 2015


Q/A part 3 from villihuokausroosa on Vimeo.

Pahoittelut pitkästä tauosta!! elämäntäyteisiä päiviä ruudun toiselle puolelle <3

16 comments:

 1. Ku sanoit tol videol mont kertaa et tiiät mitä haluut tehä niin mitä sä siis haluut tehä:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. muuttaa ulkomaille asumaan ja luultavasti tähdätä kohti stylistin opintoja =)

   Delete
 2. Moi! Voisitko tehä ''päivä mun kanssa'' -postauksen ihan tavallisesta arkipäivästä siellä? Olis kiva tutustua sun arkielämään siellä! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi oon niin pahoillaan että tämä jäi multa huomaamatta! mulla on nyt viimeinen päivä täälä menossa joten en ikävä kyllä enää ehdi, mulla on kuitenkin vanha video muokattavana joten ehkä jos sen saisin ulos =)

   Delete
 3. tää on nyt tosi random kysymys mut oon itse lähössä vaihtoon ja mietin tota whatsappin käyttöä, ootko edelleen suomalaisten ryhmissä vai miten? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo =) koitettiin tehä uudet ryhmät mihin porukka tekstaisi vain sunnuntaisin ja se helpotti alku sopeutumista tosi paljon, mutta nykyisemmin ryhmät toimii päivittäin niinkuin ennenkin..=)

   Delete
 4. oot aina yhtä piristävä <3

  ReplyDelete
 5. Pakko heittää jotain kommenttii xd Oot jotenkin tosi symppis ja piristät vähän mun huonompii päivii ku oon tällanen melankoliaa taipuvainen. Ihana. Kiitos. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. aivan mieletön kuulla, kiitos tuhannesti <3!

   Delete
 6. Sä näytit ihan Riialta aina välillä tos videossawoooow! Älä roo ressaa turhaa ainakaa postailemisesta (vaik näit on ihana katella aina välillä ku sul on ollu aikaa laittaa) :-) Nauti vaan ihan täysillä vikoista viikoista <3
  Love -Lii

  ReplyDelete
  Replies
  1. ai..=D varmaa noi ripset hih, mut kiitos kulta oon koittanu postata muttei millään oo aikaa. kiitos nautin kaikesta ajasta minkä vaan sain täällä olla, muutamassa päivässä nähää, pusuja

   Delete
 7. tykkään susta niiin

  ReplyDelete
 8. Moi! En tiiä ootko kuullu tästä biisistä mikä just julkaistii mut kuuntele Younhearted - hyvä näin! Tuli siit biisist joteki mielee sinä ja sun onnellisuus ja ite tuun nii hyvälle mielelle tosta et teki jotenki mieli jakaa tää biisi sullekki, kuuntele ihmeessä:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi aivan ihana sinä ja laulu!! iso kiitos =) <3

   Delete

spread love ♥